Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Μπιλιάρδο… εν πλώ; Τα γυροσκόπια είναι η λύση!

Είσαι ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ στο μπιλιάρδο, τόσο πολύ μάλιστα, που όποτε γράφεις κάτι σχετικά με αυτό, το γράφεις με… κεφαλαία και bold. Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς είναι να χτυπήσεις ένα εννιάμπαλο, έτσι, για να ξεκινήσει καλά η μέρα. Και καταλήγεις να στριφογυρνάς στο κρεβάτι σου, μη μπορώντας να κοιμηθείς, αν δεν “σου έχει βγει η καραμπόλα”. 

Πρέπει, όμως, και να πας σε ένα ταξίδι, που θα σε αναγκάσει να βρεθείς σε ένα πλοίο για Χ ώρες. “Χ ώρες” που θα βρίσκεσαι μακριά από τις πολυαγαπημένες στέκες και μπάλες σου, αναπόφευκτα, αφού πώς θα μπορούσε κανείς να παίξει μπιλιάρδο σε ένα πλοίο; Θέλουμε να πούμε, ξέρετε, η επιφάνεια του πρέπει να είναι επίπεδη, σταθερή, και τα πλοία τυχαίνει να… κουνάνε λιγάκι. Σωστά; Όχι;

Και όμως, όχι, αν τουλάχιστον μιλάμε για τα τραπέζια μπιλιάρδου που μπορεί να βρει κανείς στο κρουαζιερόπλοιο “Radiance of the Seas”, αφού είναι εξοπλισμένα με… γυροσκόπια (!!!), όχι πολύ διαφορετικά από αυτά που υπάρχουν στα smartphones και tablets μας ή – μάλλον πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα – στα οχήματα Segway. Θαυμάστε:
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: unregistered.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου