Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: "Smash Cops" Για IPhone & IPad

Το Smash Cops φέρνει την συγκίνηση από καταδιώξεις ταχύτητας με αυτοκίνητο στο iPhone και iPad, με πολύ καλά γραφικά, σενάριο υψηλής έντασης και ενδιαφέρον τρόπο χειρισμού.

Το παιχνίδι πρόσφατα εμφανίστηκε στα συνιστώμενα παιχνίδια στο Apps Store, και αφού το χρησιμοποιήσαμε για μερικές ημέρες καταλάβαμε γιατί. Είναι πολύ απλό παιχνίδι αγώνα ταχύτητας με εξαιρετικό χειρισμό, ομαλά γραφικά και μοιάζει με τις ειδήσεις στα τοπικά κανάλια.

Η υπόθεση είναι πως οδηγάτε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας , και πρέπει να κυνηγήσετε τους κακούς σε μια δαιδαλώση διαδρομή, και να εμβολίσετε το όχημα τους αρκετές φορές ώστε να τους αναγκάσετε να τρακάρουν και να σταματήσουν. Έχει αρκετές παραλλαγές , με χρονικό περιορισμό, με εμπόδια στην διαδρομή, και σενάριο όπου είστε στην θέση των κυνηγημένων. 

Σε όλα τα επίπεδα βοηθητικά βελάκια σας καθοδηγούν στις διασταυρώσεις. Στους δρόμους σας υπάρχει αρκετή κίνηση από πολίτες, που σας εμποδίζει, αν και μπορείτε να τους σπρώχνετε στην άκρη χωρίς να σας νοιάζει.

Δείτε το βίντεο παρακάτω που δείχνει το παιχνιδι σε δράση και τον πρωτότυπο τρόπο χειρισμού του αυτοκινήτου.

Το παιχνίδι κοστίζει 2,99 δολάρια και για 4,99 δολάρια μπορείτε να ξεκλειδώσετε όλα τα επίπεδα, ενώ με 0,99 δολάρια μπορείτε να αναβαθμίσετε τρείς φορές το αυτοκίνητο σας για να περνάτε στο επόμενο επίπεδο.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM



ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου