Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Samsung Galaxy S III, Θα είναι και αδιάβροχο!

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που ήρθαν στη δημοσιότητα, το Samsung Galaxy S III είναι πιθανό να είναι αδιάβροχο! Μάλιστα το ίδιο χαρακτηριστικό ίσως το δούμε και στο μεγάλο αντίπαλο του, στο iPhone 5. Πάμε για μπάνιο;

Στην CES 2012 η εταιρεία Liquipel παρουσίασε μια νέα τεχνολογία (ή καλύτερα μια νέα υλοποίηση της τεχνολογίας αυτής), η οποία επιτρέπει σε ηλεκτρονικές συσκευές να γίνονται αδιάβροχες. Ένα ειδικό υγρό ψεκάζεται πάνω σε ολόκληρη την εκάστοτε συσκευή, το οποίο προφανώς καθιστά τα μέρη της υδρόφοβα.

Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να προστεθεί βάρος ή πάχος στη συσκευή και τα αποτελέσματα είναι άκρως εντυπωσιακά όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Αν δεν θέλετε να περιμένετε την άφιξη του Samsung Galaxy S III ή του iPhone 5, τότε μπορείτε να στείλετε τη συσκευή σας στην εταιρεία και να σας την επιστρέψουν αδιάβροχη (μόνο για την Αμερική ακόμα), με κόστος περίπου 50-60 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, η είδηση δεν είναι κάτι παραπάνω από φήμη, που πάντως δεν θα μας φανεί περίεργο να επιβεβαιωθεί τον Απρίλιο, στην παρουσίαση του Samsung Galaxy S III.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου