Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO: Το Nokia N9 «φόρεσε» και Android ICS 4.0.3 (Ice Cream Sandwitch)

Όλοι οι φανατικοί του είδους θα θυμόμαστε με θαυμασμό το εντυπωσιακό quad boot του Νοκια Ν900. Ένα από τα πολλά «θαύματα» που έκαναν οι developers μέσω της κοινότητας για την συσκευή αυτή. Ένα κινητό που χαρακτηρίζοντας το απλά και μόνο ως κινητό, το αδικείς.

H κοινότητα των developers και γενικότερα των geeks του είδους είχε αγκαλιάσει το Ν900 και το ίδιο έγινε με το Ν9. 

Για αυτό και δεν ήταν λίγοι που περίμεναν πώς και πώς να δουν τι θα μπορεί ο πιο δυνατός διάδοχος του Ν900(από πλευράς hardware) να κάνει. Έχουμε λοιπόν εικόνες και βίντεο από το Nokia Ν9 να τρέχει την Android ICS 4.0.3 έκδοση! Μάλιστα από το βίντεο, φαίνεται να την τρέχει τελείως απροβλημάτιστα. Τα εύσημα ανήκουν στον Alexey Roslyakov προγραμματιστή/developer και στην ομάδα που ανήκει NITDroid που κατάφεραν να κάνουν συμβατά το hardware του Ν9 με την ICS 4.0.3 .

Σαφώς και όλα τα εξτρά που προσφέρει η κοινότητα τα απολαμβάνουν λίγοι, μιας και μικρό ποσοστό της μάζας ασχολείται με αυτά που προσφέρουν οι διάφοροι ταλαντούχοι developers. Οι περισσότεροι χρήστες χρησιμοποιούν τις συσκευές όπως τους τις προσφέρει η εκάστοτε εταιρεία. Απολαμβάνουμε λοιπόν όλα αυτά τα μικρά «θαύματα», αλλά για τα υπόλοιπα περιμένουμε από την ίδια την Nokia να τα δούμε με τις επερχόμενες αναβαθμίσεις λογισμικού.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου