Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

To Cradle έρχεται στο Linux

Ένα από τα πολλά παράπονα των χρηστών Linux είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά και κυρίως καλά παιχνίδια στο λειτουργικό. Όχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά γενικώς οι gamers στο Linux είναι περιορισμένοι. 

Συνήθως έπρεπε να καταφύγει κανείς στο WinE για να μπορέσει να παίξει κάποιον από τους δημοφιλείς τίτλους και όχι πάντα με καλά αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν, η είδηση για την κυκλοφορία του Cradle και για Linux αποτελεί χαρμόσυνο νέο για τους απανταχού Linux gamers.

To Cradle το οποίο αναπτύσσεται εδώ και αρκετό καιρό, είναι ένα first person παιχνίδι, στο οποίο ο παίκτης κινείται ελεύθερα σε όλο τον κόσμο του παιχνιδιού. Το σενάριο του αναφέρεται στη σχέση του πρωταγωνιστή με ένα μηχανικό κορίτσι με το οποίο μετά από μια σειρά περίεργων συμπτώσεων βρέθηκε μαζί στους λόφους μογγολικής ερήμου.

Βασικό χαρακτηριστικό του Cradle είναι τα εξαιρετικά γραφικά του όπως και οι εναλλακτικοί τρόποι να το ολοκληρώσεις. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για εξαιρετική δουλειά και ίσως να αποτελέσει ορόσημο για την στροφή των εταιρειών για τη δημιουργία παιχνιδιών και για το Linux.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου