Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Apple, Απενεργοποιεί το Siri στις συσκευές που δεν το υποστηρίζουν!

Όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλο αγώνα κάνει η Apple για να αντιμετωπίσει το Jailbreak, χωρίς όμως να καταφέρνει και πολλά. Τώρα όμως δεν σταμάτησε εκεί αλλά αποφάσισε να “κόψει” το Siri από τις συσκευές που δεν το υποστηρίζουν.

Όταν λοιπόν βγήκε το περιβόητο Siri, αποτελούσε μια μεγάλη πρόκληση για τους hackers. Μετά από αρκετό καιρό λοιπόν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να κάνουν το Siri να δουλέψει και σε παλιότερες συσκευές.

Η Apple όμως δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια, αλλά απενεργοποίησε το Siri σε όλα τα μη iPhone 4S. Πιο συγκεκριμένα αρκετοί χρήστες που χρησιμοποιούν το Spire και παλιότερες συσκευές δηλώνουν ότι το Siri έχει απενεργοποιηθεί από αυτές. Ο λόγος λοιπόν που δεν λειτουργεί πλέον το Spire είναι ένα update της Apple που εμπλουτίζει την διαδικασία ελέγχου ταυτότητας Siri, το λεγόμενο “SetActivationToken”.


Για σας λοιπόν που χρησιμοποιούσατε το Spire και έχετε τσαντιστεί που δεν μπορείτε πια, έχουμε να σας πούμε ότι η λύση στο πρόβλημα αυτό έχει βρεθεί και είναι πραγματικά πολύ απλή. Αρκεί να σβήσετε το “com.apple.assistant.plist” και το Spire θα ενεργοποιηθεί ξανά.

Για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της Apple τώρα. Εσείς τι λέτε;
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

1 σχόλιο: