Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Με υπεροθόνη το Transformer Prime της Asus

Με... "υπεροθόνη" ανάλυσης αντίστοιχης των desktop PCs, στα 1920 x 1200 pixels, θα κυκλοφορήσει το νέο Transformer Prime tablet της Asus στις 10''

Από ό,τι φαίνεται, η Asus πρόλαβε να παρουσιάσει πρώτη ένα tablet με... "υπεροθόνη", πριν η Apple προλάβει να παρουσιάσει το iPad 3 που, από ό,τι δείχνουν οι περισσότερες φήμες, θα έχει αυτό ακριβώς να προτείνει ως βασικότερο χαρακτηριστικό του: μια οθόνη υψηλής ανάλυσης, αντίστοιχη της "Retina Display" του iPhone 4.

Η πρόταση της Asus εντάσσεται στην οικογένεια των Transformer tablets, που συνδυασμένα με ένα dock-πληκτρολόγιο μπορούν να παράσχουν χρηστική εμπειρία παραπλήσια ενός κανονικού PC. Πρόκειται, όπως προαναφέραμε, για το μοντέλο Transformer Prime, με οθόνη τύπου IPS, μεγέθους 10'' και ανάλυσης 1920x1200. Άξιο σημείωσης πως αυτή είναι η τυπική "μεγάλη ανάλυση" αρκετών οθονών... 24'' για τα PCs, και κατά 120 γραμμές μεγαλύτερη από την "πραγματική HD" ανάλυση των σύγχρονων τηλεοράσεων.

Κατά τα άλλα, το Transformer Prime... κραυγάζει "high end" και σε κάθε άλλο τεχνικό τομέα του, αν και δεν διαφοροποιείται έντονα σε σχέση με τα υπάρχοντα "αδελφάκια" του: και αυτό θα είναι βασισμένο σε έναν Tegra 3 της Nvidia, ενώ θα διαθέτει τα... αναμενόμενα Wi-Fi, Bluetooth και GPS. Αναβαθμισμένη θα είναι και η εμπρόσθια κάμερα του, τώρα πια στα 2MP, ώστε να είναι δυνατή η ολοκλήρωση επικοινωνίας μέσω video σε "πραγματική HD" ανάλυση 1080p.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου