Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Sony: Ξοδεύουμε πιο πολλά σε αποκλειστικότητες

Ο χαρτοπόλεμος ανάμεσα σε Sony και Microsoft συνεχίζεται και αναμένεται να κρατήσει πολύ καιρό ακόμα. Ο Jack Buser της Sony Computer Entertainment δήλωσε πως η εταιρία του ξόδεψε περισσότερα στα first-party studios από τη Microsoft και τη Nintendo μαζί, ακολουθώντας μια παράδοση 15 ετών. 

"Έχουμε ένα φανταστικό κατάλογο αποκλειστικών τίτλων που είναι κορυφή στην αγορά, και τώρα με τα PlayStation Suite και PlayStation Network η δυνατότητα να επεκταθούν αυτές οι εμπειρίες σε τόσες πολλές συσκευές, ίσως ακόμα και άλλων κατασκευαστών, είναι ένα τρομερό συγκριτικό πλεονέκτημα". 

Συνέχισε στοχεύοντας την Apple, κατηγορώντας τη πως στηρίζει τις 10 εκάστοτε featured εφαρμογές της στο AppStore αφήνοντας τους υπόλοιπους να χρεωκοπήσουν, και στράφηκε έμμεσα κατά της υπόλοιπης βιομηχανίας μιλώντας για πλατφόρμες που προωθούν τα δικά τους παιχνίδια μα δε βοηθούν τους τρίτους developers να παράγουν αντίστοιχα αποτελέσματα (Nintendo) και για πλατφόρμες που πριμοδοτούν υπερβολικά κάποιους developers αφήνοντας τους άλλους στην αφάνεια (Microsoft). "Είμαστε δίπλα στις ομάδες ανάπτυξης και τους εκδότες που συνεργάζονται μαζί μας, πάντα ήμασταν. Αν μιλήσετε σε οποιονδήποτε εκδότη στην αγορά και αναφέρετε το όνομα PlayStation θα διαπιστώσετε πόσο πιστοί είναι".
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: enternity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου