Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Το Siri για Android αφαιρείται από το Market από την Google

Όταν η Apple ανακοίνωσε το Siri μαζί με το iPhone 4S αρκετοί απογοητεύτηκαν καθώς πήγαινε πακέτο με τη νέα συσκευή και δε θα το έβλεπαν ούτε στο "απλό" iPhone 4. 

Στον τομέα του Android εμφανίστηκαν παρόμοιες εφαρμογές στο Market από τότε μέχρι που πριν μερικές μέρες εμφανίστηκε το ίδιο το Siri! Φυσικά όμως δεν είναι αυτό που θα ήθελε κανείς.

Κάποιοι κάνοντας λογαριασμό ως "Official App" ανέβασαν μια εφαρμογή "Siri" χρησιμοποιώντας ακόμα και το επίσημο logo. Έτσι κάποιος με μια γρήγορη ματιά μπορούσε να την πατήσει και να την εγκαταστήσει. Και ήταν πάνω από χίλιοι αυτοί που το έκαναν.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει έτσι και η Google γρήγορα αφαίρεσε τόσο την εφαρμογή Siri όσο και τις άλλες από τους "Official App". Για άλλη μια φορά άρχισε να γίνεται λόγος για το filtering της Google που σε αντίθεση με την Apple και την MS δεν ελέγχει από πριν το τι ανεβαίνει στο Market.

Εμείς υπενθυμίζουμε ότι όταν είναι να κατεβάσουμε μια εφαρμογή κοιτάμε τόσο τα ratings όσο και τα σχόλια των χρηστών που την έχουν κατεβάσει. Το όνομα της εφαρμογής και μόνο δεν είναι κριτήριο για να κατεβάσουμε κάτι.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: liveplace.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου