Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Μέσα στο Μάρτιο η κυκλοφορία των παιχνιδιών Silent Hill

Η σειρά παιχνιδιών Silent Hill είναι πολύ δημοφιλής στους κύκλους των gamers που ασχολούνται με παιχνίδια τρόμου. ΗKonami ανακοίνωσε (επιτέλους) τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των νέων τίτλων, καθώς και των παλαιότερωνπου βγαίνουν σε remastered έκδοση.

Στις 6 Μαρτίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν για Xbox 360 και PlayStation 3 τα Silent Hill 2 και Silent Hill 3. Πρόκειται για τις HD εκδόσεις των παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν το 2001 και το 2003, αντίστοιχα. Αμφότερα θα κυκλοφορήσουν με νέο voice acting, αν και στο Silent Hill 2 ο παίκτης θα έχει την επιλογή να διατηρήσει το voice acting του ακούγεται στην έκδοση του 2001.

Στις 13 Μαρτίου αναμένεται το Silent Hill: Downpour για PS3 και Xbox 360. Πρόκειται για το νέο επεισόδιο της σειράς, το οποίο υπογράφει η τσέχικη εταιρεία Vatra Games. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πώς τα έχει πάει αυτή η όχι και τόσο γνωστή εταιρεία, με δεδομένο το "φιάσκο" της Konami με το Silent Hill: Homecoming. Οι πρώτες πληροφορίες λένε, πάντως, ότι το Downpour δε θα εστιάζει στη μάχη όπως το Homecoming, αλλά στην ατμόσφαιρα, κάτι που μόνο θετικό μπορεί να είναι.

Τέλος, στις 27 Μαρτίου αναμένεται το Silent Hill: Book of Memories για το ολοκαίνουριοPlayStation Vita.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου