Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Μετατρέψτε Το IPad Σε Κονσόλα Παιχνιδιού Με Το GamePad Της 60Beat

Έχουν γίνει αρκετές απόπειρες για τη δημιουργία ενός μηχανικού joystick για το iPhone και iPad. Ισως η πιο πετυχημένη προσπάθεια, μέχρι στιγμής, είναι το iCade της ThinkGeek.

Αλλά παρά τα ελπιδοφόρα μηνύματα των αρχικών προσπαθειών, φαίνεται ότι το κύριο εμπόδιο είναι η Apple καθώς επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση μεταξύ χειριστηρίων παιχνιδιών και των iOS συσκευών. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότεροι ελεγκτές παιχνιδιών βασίζονται στην εξομοίωση ενός bluetooth πληκτρολογίου για τη σύνδεση με το iPhone ή iPad. Αν και λειτουργεί αρκετά καλά για ψηφιακά πλήκτρα ελέγχου όπως το iCade, πλήρως αναλογικά χειριστήρια παραμένουν απλησίαστα. 

Μια εταιρία με την επωνυμία 60beat δίνει μια λύση προσφέροντας διπλούς αναλογικούς μοχλούς, καθώς και μια σειρά άλλων πλήκτρων ελέγχου. Το GamePad της 60beat συνδέεται μέσω της υποδοχής ακουστικών του iPhone, iPad ή iPod touch για να επιτύχει το έργο του.

Τα παιχνίδια πρέπει να έχουν προγραμματιστεί ειδικά για να υποστηρίξουν τη νέα αυτή συσκευή. Προς το παρόν μόνο δύο παιχνίδια υποστηρίζουν το GamePad της 60beta (Aftermath και Bugdom 2), αλλά μια "πλήρης συλλογή" υποστηριζόμενων παιχνιδιών αναμένεται να προστεθεί τον Φεβρουάριο του 2012. Το GamePad διατίθεται στην τιμή των $49,99 με τα υποστηριζόμενα παιχνίδια να πωλούνται χωριστά.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου