Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

H Nokia Ενδέχεται Να Αποτελεί Ηδη Τα Μισά Επόμενης Γενιάς Windows Phone

Παρά το γεγονός ότι η Nokia είναι σχετικά καινούργιος παίχτης στην Windows Phone Smartphone αγορά, η εταιρία ήδη κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς. 

Πρόσφατα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι ο κατασκευαστής κινητών έχει ήδη φτάσει το 45 τα εκατό σε ποσοστό των δεύτερης γενιάς Windows Phone. Και αυτό παρά το γεγονός ότι η Nokia κυκλοφόρησε μόνο δεύτερης γενιάς κινητά με το Lumia 800, στα τέλη της περασμένης χρονιάς και το Lumia 710 στις ΗΠΑ μόλις πριν από δύο εβδομάδες.

Τα στοιχεία επίσης δείχνουν ότι έχουν εγκατασταθεί πάνω από ένα εκατομμύριο παιχνίδια στο λειτουργικό των Windows Phone. Φαίνεται ότι η συνεργασία της Nokia με τη Microsoft, που ανακοινώθηκε πέρυσι τον Φεβρουάριο, έχει αποδειχθεί αρκετά επιτυχείς. Η Nokia εξακολουθεί να αποτελεί ένα μικρό ποσοστό της συνολικής αγοράς των Windows Phone, αλλά ξεκίνησε καθυστερημένα κατά ένα χρόνο.

Παρά το γεγονός ότι κατέχει σχεδόν τη μισή αγορά των Windows Phone OS, αυτό εξακολουθεί και αντιπροσωπεύει ένα πολύ μικρό ποσοστό της συνολικής αγοράς των smartphone, η οποία κυριαρχείται από iOS και Android. Σύμφωνα με την ανάλυση της IDC, είχε εκτιμηθεί ότι τα Microsoft κινητά θα αντιπροσώπευαν μόλις το 5,5 τα εκατά της αγοράς το 2011, αν και προβλέπει ότι μέχρι το 2015 το ποσοστό θα ξεπεράσει το 20 τα εκατό.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM




ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου