Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Φήμη: H Apple Θα Διαθέσει Φτηνό IPad Στα 299 Δολάρια

O ιστότοπος που έχει βγάλει φήμες που επιβεβαιώθηκαν αλλά και διαψεύθηκαν Digitimes αναφέρει πψς η Apple μπορεί να σχεδιάζει να διαθέσει ένα φτηνό iPad 2 με τιμή που θα ξεκινάει από 299 δολάρια μετά την παρουσίαση της επόμενης γενιάς iPad στην αγορά.

Πηγές από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple ισχυρίζονται πως θα υπάρξουν δύο εκδόσεις του νέου iPad, ενός που θα στοχεύει την υψηλή αγορά και το άλλο την μεσαία. Το Digitimes Research πιστεύει πως τα δύο μοντέλα θα είναι εφοδιασμένα με επεξεργαστή Α6 και το μεγάλο μοντέλο θα έχει πάνε υψηλής ανάλυσης (2048x1536) και το μεσαίο μοντάλο το ίδιο πάνελ με το iPad 2 (1024x768).

To Digitimes έχει την ακρίβεια ενός νομίσματος που πέφτει στο πάτωμα, αλλά με το Kindle Fire και άλλες φτηνές ταμπλέτες στην αγορά, η Apple θα σκέφτεται να κάνει αυτό που έκανε με το iPhone πριν χρόνια, να διατηρεί το μοντέλο της προηγούμενης χρονιάς σε μειωμένη τιμή για να αφαιρεί χώρο από τους παίκτες της χαμηλής αγοράς. Τα iPhone συνοδεύονται από μεγάλες επιδοτήσεις των παρόχων κινητής, αλλά, δεν ξέρουμε αν η Apple θα μπορούσε - ή θα ήθελε- να κατασκευάσει το προηγούμενο μοντέλο iPad σε αρκετά χαμηλό κόστος για να ανταγωνιστεί με τις συσκευές Kindle και να μπορεί να διατηρεί τα περιθώρια κέρδους της Apple όπως αυτή θέλει.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου