Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η Blizzard ακύρωσε τη Blizzcon

Κάθε χρόνο εργαζόμενοι της Blizzard συναντιώνται με οπαδούς τους στη Blizzcon, μια παρουσίαση που μοιάζει με “ένα μεγάλο geek πάρτυ” στην οποία αποκαλύπτουν τα projects τους και συζητούν για την περαιτέρω εξέλιξη τους. 

Παράλληλα, διοργανώνονται LAN parties και διαγωνισμοί, μοιράζονται “προσκλήσεις” σε δοκιμαστικές εκδόσεις τίτλων, κ.λπ. κ.λπ. Σε όλα αυτά βάλτε έναν παρελθοντικό χρόνο της επιλογής σας, αφού φέτος… γιόκ!

Η Blizzard ανακοίνωσε πως φέτος “ντέν τα έκει μπλίτζκον”, με επίσημη γραμμή υπεράσπισης της απόφασης πως “θέλει να αφοσιωθεί στα τρέχοντα projects της”, δηλαδή, στο πολυαναμενόμενο Diablo III και τα expansions Mists of Pandaria και Heart of the Swarm, των World of Warcraft και Starcraft αντίστοιχα.

Αρκετοί, βέβαια, έχουν αρχίσει να συσχετίζουν την απόφαση της με την εμφάνιση του μεγάλου ανταγωνιστή του World of Warcraft, του Knights of the Old Republic της BioWare, που μπορεί ακόμη να μην αποτελεί πραγματική απειλή για αυτήν, μα αν μη τι άλλο έκανε μια καλή αρχή. Και αυτό διότι η Blizzard αρκετοί περίμεναν πως θα αποκάλυπτε ένα μεγάλο project της στην Blizzcon, ένα “νέο project” στο οποίο δουλεύει εδώ και καιρό. Ακυρώνοντας την Blizzcon πρακτικά κερδίζει χρόνο και μέχρι την επίσημη αποκάλυψη του – και, αν κρίνουμε απο τις συγκυρίες, κάτι μας λέει πως είναι ένα νέο MMORPG με θέμα παραπλήσιο του Knights of the Old Republic. Π.χ. “διαστημικό”. Π.χ. παραπλήσιο του… Χμμμ… του Starcraft… ;-)
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: unregistered.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου