Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Μικρές Φορητές Συσκευές Ακτίνων Χ Ετοιμάζει Η Tribogenics

Η Tribogenics, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι εξασφάλισε χρηματοδότηση 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων για την συνέχιση της έρευνας εμπορικών συσκευών χαμηλού κόστους ακτίνων Χ.

H τεχνολογία, δημιουργήθηκε από επιστήμονες στο πανεπιστήμιο UCLA της California των ΗΠΑ και επιτρέπει την χρήση συσκευών χαμηλού κόστους ακτίνων Χ σε διάφορες εμπορικές χρήσεις όπως, επιστημονικά όργανα, συστήματα ασφαλείας, και ιατρικές συσκευές. Η εταιρεία δήλωσε ότι βλέπει μία τεράστια ευκαιρία για να επινοικιάσει τις πατέντες που θα δημιουργήσει με στόχο ένα ετήσιο κύκλο εργασιών κοντά στα 12 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο φτηνότερος ιατρικός εξοπλισμός που θα δημιουργηθεί, πιθανότατα θα μειώσει και το κόστος των ιατρικών επισκέψεων. Η Tribogenics ανακοίνωσε επίσης ότι ο βετεράνος επιχειρηματίας Dale Fox θα αναλάβει διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Ο Fox είναι γνωστός για την ανακάλυψη των προστατευτικών για τις οθόνες, για τις πρώτες κάρτες φλας για φωτογραφικές μηχανές, και για πάνω από 20 άλλα προιόντα που έχει καταφέρει να φέρει στην αγορά μέχρι σήμερα. Η Tribogenics ιδρύθηκε το 2009.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου