Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

H CES 2012 σπάει το ρεκόρ συμμετοχής της έκθεσης

Παρόλο που με την ανακοίνωση της Microsoft ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην CES του χρόνου, πολλοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν ότι η έκθεση έχει αρχίσει και χάνει την πάλαι ποτέ αίγλη της, κάποια νέα στατιστικά από την Consumer Electronics Association δείχνουν το αντίθετο. 

Το CEA υποστηρίζει λοιπόν, ότι πάνω από 153.000 άτομα παρακολούθησαν την φετινή έκθεση, κάτι που μεταφράζεται σε ρεκόρ όλων των εποχών για την έκθεση και τουλάχιστον μία 2% βελτίωση σε σχέση με πέρυσι. Επιπλέον, η φετινή διοργάνωση φαίνεται πως έθεσε νέο ρεκόρ τόσο για την έκτασή της, όσο και για τον αριθμό των συμμετεχόντων της.

Υπάρχει μια μακροχρόνια πεποίθηση που περιλαμβάνει όλα τα megashows, όπως τη CES, ότι αυτά αρχίζουν να χάνουν την απήχηση τους, μιας και οι μεγάλες εταιρείες δεν επιθυμούν να συνδέονται οι μεγάλες ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με έναν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, το οποίο και δεν είναι στον άμεσο έλεγχο τους.

Το γεγονός ότι ούτε η Apple, αλλά ούτε και η Microsoft πλέον, θα συμμετέχουν σε αυτού του είδους τα γεγονότα αποτελεί σίγουρα κάποιο σημάδι, ωστόσο το πλήθος 153.000 ατόμων που περιελάμβανε τον Τύπο, εκθέτες, αναλυτές και προσωπικό αποτελεί μία τρανή απόδειξη ότι το τέλος τους ίσως να μην είναι και τόσο κοντά όσο θέλουν να υποστηρίζουν αρκετοί.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου