Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Seagate Και Western Digital Μειώνουν Τις Εγγυήσεις Από Το 2012

Δύο από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σκληρών δίσκων, η Seagate και η Western Digital, μειώνουν τις εγγυήσεις που δίνουν σε σκληρούς δίσκους μέχρι και ένα χρόνο... 

Ξεκινώντας από την 31 Δεκεμβρίου, η Seagate θα μειώσει την εγγύηση για τους περισσότερους "κοινούς" της δίσκος, για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές από πέντε σε ένα χρόνο.

Άλλοι δίσκοι, όπως ο υβριδικός Momentus XT, θα μειωθεί από τα πέντε στα τρία χρόνια. Εν τω μεταξύ, η Western Digital μειώνει τις εγγυήσεις στις σειρές Caviar Blue, Caviar Green, και Scorpio Blue από τρία σε δύο χρόνια από τις 2 Ιανουαρίου.

Καμία από αυτές τις αλλαγές δεν θα επηρεάσει τις επαγγελματικές σειρές δίσκων των δύο εταιρειών ή τους εξωτερικούς τους δίσκους, μάλιστα η Western Digital θα προσφέρει και επέκταση της εγγύησης με επιπλέον κόστος. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, το 2002 είχε γίνει παρόμοια κίνηση και σιγά σιγά επανήρθαν οι εγγυήσεις στα σημερινά επίπεδα. Πιθανόν η μείωση αυτή να σηματοδοτεί τον αυξανόμενο ρυθμό ελαττωματικών δίσκων εντός εγγύησης, και την αποδοχή της κατακραυγής των καταναλωτών από τις εταιρείες με αντάλλαγμα το οικονομικό όφελος.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου