Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Η βδομάδα με τις υψηλότερες online πωλήσεις σε εορταστική περίοδο

Η εβδομάδα που έληξε στις 18 Δεκεμβρίου, αποτέλεσε την εβδομάδα με τις υψηλότερες online πωλήσεις σε εορταστική περίοδο που έχει γίνει ποτέ, με τους καταναλωτές να ξοδεύουν περισσότερα από 6,3 δισεκατομμύρια δολάρια, φανερώνοντας έτσι μία άνοδο της τάξης του 15% από την ίδια περίοδο πέρυσι.

Οι καταναλωτές έχουν ήδη ξοδέψει σχεδόν 31,9 δισεκατομμύρια δολάρια αυτή την εορταστική περίοδο σύμφωνα με το comScore, το οποίο δημοσίευσε κάποια νούμερα την Τρίτη. «Με λίγες μέρες να μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα, οι αγοροπωλησίες των Αμερικάνων από το τα ηλεκτρονικά καταστήματα θα αρχίσει σιγά, σιγά να μετατοπίζεται στην φυσικά αγορά εν όψει της εορταστικής περιόδου, αν και όλοι αυτοί οι οποίοι βαριούνται να στριμώχνονται στα καταστήματα ή επιθυμούν να εκμεταλλευτούν των online αγορών θα συνεχίσουν δεν θα πτοηθούν και θα πραγματοποιήσουν όλα τους ψώνια από το διαδίκτυο, ενώ θα είναι σίγουροι ότι τα δώρα τους θα φτάσουν στην ώρα τους ακόμα και αν τα παραγγείλουν μία μέρα πριν την παραμονή», δήλωσε ο πρόεδρος της comScore, Gian Fulgoni.

Μάλιστα, σημείωσε ότι την τελευταία εβδομάδα, υπήρξαν τέσσερις μέρες, κατά τις οποίες οι καταναλωτές σπατάλησαν περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο δολάρια. «Σε σύνολο, θα δούμε να ξοδεύονται ακόμα 5 με 6 δισεκατομμύρια δολάρια στο ηλεκτρονικό εμπόριο στο υπόλοιπο του μήνα Δεκεμβρίου, για ολοκληρώθει έτσι μια αρκετά θετική σεζόν για το ηλεκτρονικό εμπόριο».

Η 28η Νοεμβρίου, θα χαρακτηριστεί ως η μέρα με τις υψηλότερες ηλεκτρονικές πωλήσεις του χρόνου, μιας και ξοδεύτηκαν περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια εκείνη την ημέρα.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου