Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Διέρρευσαν νέες πληροφορίες για το Nokia Lumia 900 (VIDEO)

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα διαφημιστικό spot της Nokia, στο οποίο έκανε την εμφάνισή της μία άγνωστη WP7 συσκευή. Πολλοί υπέθεσαν ότι επρόκειτο για το αναμενόμενο Lumia 900. 

Άλλοι είπαν ότι η συσκευή είναι φανταστική και ότι απλά εξυπηρετεί την ουδετερότητα, μιας και το σποτ αναφέρεται γενικότερα στις WP7 συσκευές της Nokia και όχι σε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο. Τις τελευταίες μέρες αναρτήθηκαν δύο άρθρα από τα site Geektechblog και NokiaGadgets, μέσα στα οποία δίνονται αρκετές πληροφορίες σχετικά με το Lumia 900 και με τo Windows Phone 7 OS.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το πρώτο site αναφέρει για μία πηγή μέσα από την Nokia η οποία είχε στα χέρια της ένα πρωτότυπο Lumia 900. Η συσκευή έχει μία 4.3 ΑΜΟLED οθόνη, με επεξεργαστή στα 1.4GHz, ενώ πολύ αόριστα αναφέρει ότι η κάμερα είναι «καλύτερη» ώστε να ταιριάζει με την μεγάλη οθόνη. Το δεύτερο site δίνει λίγες περισσότερες πληροφορίες προσθέτοντας ότι εκτός από τη μεγάλη οθόνη, η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις των 16GB και 32GB, μπροστά κάμερα, 8Μpixels κάμερα με μονό LED, έκδοση LTE καθώς και μία custom εφαρμογή για βιντεοκλήσεις.

Εκτός όμως από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, υπάρχουν και πληροφορίες που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής. Είναι λοιπόν αξιοσημείωτο ότι το Lumia 900 θα είναι ένα μεγαλύτερο Lumia 800. Το καινούριο κινητό της Nokia θα έχει παρόμοιο design, ίδια διάταξη κουμπιών αλλά και μερικές μικρές διαφορές. Η μία αφορά την υποδοχή για την micro-SIM η οποία θα έχει άλλο μηχανισμό για να ανοίγει, η δεύτερη την υποδοχή του micro-USB που θα είναι χωρίς κάλυμμα και η τρίτη το τελείωμα της συσκευή το οποίο θα είναι γυαλιστερό αντί για matt.

Επίσης, έμμεσα δίνονται και πληροφορίες σχετικά με την πορεία του λειτουργικού της Microsoft. Από την στιγμή λοιπόν που η κυκλοφορία του Lumia 900 αναμένεται μέσα στους πρώτους μήνες του 2012 γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι την ίδια χρονική περίοδο θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο μεγάλο update των Windows Phone 7, το Tango.

Τέλος, αναφορά υπάρχει και για τα σχέδια της ΝΟΚΙΑ σχετικά με το NFC, το οποίο θα ενσωματωθεί στις πρώτες συσκευές με Windows Phone 8 (Apollo)
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: myphone.gr

1 σχόλιο: