Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Nokia Lumia 800 Batman Edition, Μόνο 40 κομμάτια για τους φαν του σκοτεινού ιππότη (VIDEO)

Η Nokia προχώρησε σε μια πρωτότυπη κίνηση, αφού ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός συλλεκτικού Nokia Lumia 800. Η συσκευή θα είναι “ντυμένη” στα χρώματα του Batman, ενώ στο πίσω μέρος της θα υπάρχει ανάγλυφο με την γνωστής νυχτερίδας!

Έτσι κι αλλιώς, το Nokia Lumia 800 είναι ένα συλλεκτικό μοντέλο της εταιρείας, καθώς σηματοδότησε την συνεργασία της με την Microsoft. Αν είστε λάτρεις του Batman και έχετε την υπομονή και τα χρήματα να ψάξετε για ένα από τα μόλις 40 κομμάτια που θα κυκλοφορήσουν, τότε θα έχετε στη συλλογή σας ένα από τα πιο συλλεκτικά κινητά όλων των εποχών!

Το hardware της συσκευής δεν θα εμφανίζει καμία διαφορά σε σχέση με το παραδοσιακό Nokia Lumia 800, αλλά η συσκευασία θα είναι κατάλληλα επιμελημένη με το σήμα του σκοτεινού ιππότη και τον αύξοντα αριθμό του συγκεκριμένου κομματιού.

Στο κομμάτι του software θα πρέπει να περιμένουμε να περιέχεται στο κινητό κάποιο ειδικό theme, όπως και ολόκληρη η ταινία, ήχοι κλήσεις και άλλα έξτρα.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει παράλληλα με την κυκλοφορία της νέα (3ης) ταινίας Dark Night Rises. Τιμή δεν γνωρίζουμε, αλλά η διαθεσιμότητα δείχνει ότι αυτή θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Κανείς ενδιαφερόμενος για το Batman Phone;
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου