Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Nokia: Η αναβάθμιση «Belle» έρχεται και επίσημα στις αρχές του 2012

Η αγωνία τελικά δεν κράτησε πολύ. Οι χρήστες των high-end symbian κινητών της Nokia, μπορούν να πάρουν μια βαθιά ανάσα, μια και μέσω ενός εκπροσώπου της η Nokia ανακοίνωσε ότι η ολοκαίνουργια, όμορφη Belle, θα μπει νωρίς το 2012 και σε άλλα μοντέλα, όπως το N8, E7, X7, C6-01, C7, Oro, E6 και το Nokia 500. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της Nokia, δήλωσε στο All About Symbian:

«H Nokia Belle είναι η τελευταία έκδοση της Symbian, με βελτιωμένο UI, βελτιωμένη εμπειρία για τον χρήστη, και πολλές καινούργιες προσθήκες. Έχουμε ήδη αρχίσει την διανομή με τα μοντέλα 603, 700 και 701, λαμβάνοντας κολακευτικά σχόλια από τους νέους χρήστες. Θα διαθέσουμε την Nokia Belle στο καταναλωτικό κοινό και για τα υπάρχοντα Symbian smartphones, όπως τα N8, E7, X7, C6-01, C7, Oro, E6, and Nokia 500 νωρίς το 2012. Έτσι, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο θα υποδεχτούν μια ολοκαίνουργια εμπειρία με τα Symbian κινητά τους
Σύντομα λοιπόν η Belle θα είναι στα περισσότερα κινητά της Nokia. Και όλα αυτά, με την Nokia να δουλεύει ήδη στην επόμενη έκδοση του Symbian, με κωδική ονομασία «Carla», έκδοση που όπως λένε οι φήμες θα φοράει ο αντικαταστάτης του δημοφιλούς N8. 

Κινητικότητα λοιπόν από την Nokia, που δείχνει να φτάνει τους ανταγωνιστές της σε λειτουργικότητα, UI και design, με την ημερομηνία της ακύρωσης του Symbian από την άλλη να πλησιάζει.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου