Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Microsoft Lync Live Για WP7 Και Android, Σύντομα Για IOS

H Microsoft ανακοίνωσε μια έκδοση για κινητά της γνωστής εφαρμογής Lync για την πλατφόρμα των Windows Phone 7 όπως επίσης και του Android. 

H WP7 έκδοση (δωρεάν από το Windows Marketplace) και η Android έκδοση (δωρεάν, Android Market) είναι διαθέσιμα για download, ενώ η έκδοση για iOS έχει υποβληθεί για έγκριση. Παλαιότερα γνωστό και ως Office Communicator, η εφαρμογή ενσωματώνει ένα συνδυασμό VoIP, ΙΜ, και τηλεδιάσκεψης.

Έκδοση και για πλατφόρμα του Symbian έχει επίσης υποβληθεί για έγκριση, καθιστώντας το Lync την πιο πρόσφατη εφαρμογή σε μια ταχεία αναπτυσσόμενα λίστα εφαρμογών που έχει αρχίσει η Microsoft να αναπτύσσει για ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Αυτό όμως που είναι προφανές, από την εμφάνιση και την αίσθηση της εφαρμογής, είναι ότι όλες μιμούνται το Metro UI περιβάλλον της Microsoft, που χρησιμοποιείται στα Windows Phone, βοηθώντας τους χρήστες να πάρουν για αίσθηση της χρήσης ενός Windows Phone 7.

Προς το παρόν η Microsoft έχει εννέα εφαρμογές διαθέσιμες για το iPhone στο online κατάστημα της Apple. Αυτές συμπεριλαμβάνουν τα OneNote, Kinectimals, Halo Waypoint, My XBOX LIVE, Windows Live Messenger, Microsoft Tag, Photosynth, SkyDrive και Crafting Guide για το Age of Empires.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου