Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

LG Nitro HD, Επιτέλους ένα καλό LG κινητό

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη LG. Τουλάχιστον αυτό δείχνει η παρουσίαση του νέου LG Nitro HD, μιας συσκευής άξιας να ανταγωνιστεί τα Samsung Galaxy Nexus, Motorola RAZR και iPhone 4S. Πλεονέκτημα του η HD οθόνη και η μεγάλη μπαταρία.

Η LG φρόντισε να εμφανίσει πολύ νωρίς τα διπύρηνα μοντέλα της αυτή τη χρονιά. Μάλιστα το LG Optimus 2X μπήκε στα ρεκόρ Guiness για αυτόν ακριβώς το λόγο. Τελικά, εδώ και πολλούς μήνες υπήρχε σιγή ασυρμάτου από την κορεάτικη εταιρεία, ενώ οι πωλήσεις της δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Επιτέλους σήμερα είχαμε ένα καλό νέο από την LG και δεν ήταν άλλο από το LG Nitro HD. Ικανό να ανταγωνιστεί τα superphones των άλλων εταιρειών, με οθόνη 4.5 ιντσών, ανάλυσης 1280×720 pixels και επεξεργαστή dual-core στα 1.5 GHz. Η κάμερα των 8 megapixels μπορεί και καταγράφει βίντεο σε Full HD και μάλιστα στην ασυνήθιστη ανάλυση των 1920×1088 pixels, με την μπαταρία του να ανεβαίνει επίπεδο, φθάνοντας στα 1830 mAh.

Εξωτερικά θυμίζει αρκετά το Galaxy Nexus, ενώ η LG έχει διατηρήσει το δικό της -λίγο ξεπερασμένο- UI στο εσωτερικό. Φυσικά με την έλευση του Android 4.0 Ice Cream Sandwich πρέπει να περιμένουμε μεγάλες διαφοροποιήσεις. Το περιμένουμε και Ευρώπη…
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM



ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου