Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

iPhone που βγάζουν καπνούς σε Αυστραλία και Βραζιλία

Δύο περιστατικά με πρωταγωνιστές εμβρόντητους χρήστες iPhone καταγράφηκαν μέσα σε λίγες ημέρες. Πρόσφατα, αεροπορική εταιρεία ανέφερε ότι iPhone επιβάτη άρχισε να πετάει σπινθήρες μετά την προσγείωση της πτήσης στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και νωρίτερα, στο Σάο Πάολο νεαρή Βραζιλιάνα ξύπνησε με το iPhone σε απόσταση αναπνοής να βγάζει πυκνούς καπνούς.

Το περιστατικό συνέβη στις 25 Νοεμβρίου 2011 στο αεροπλάνο της Regional Express, σε μια πτήση από το Λίζμορ προς το Σίδνεϊ. To τηλέφωνο επιβάτη άρχισε να βγάζει «αρκετό πυκνό καπνό» και κοκκίνησε μετά την προσγείωση. 'Εγινε γνωστό από την σχετική αναφορά της αεροπορικής εταιρείας όχι μόνο στις Αρχές για την ασφάλεια των πτήσεων αλλά και στην Apple προς διερεύνηση. 

Από την Βραζιλία, το γύρο του Διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες από το καμμένο iPhone 4 που αγοράστηκε στη Γαλλία (στην πρώτη περίπτωση δεν μάθαμε το μοντέλο). Η ιδιοκτήτρια, Ayla Mota, είχε συνδέσει το iPhone προς φόρτιση ενώ κοιμόταν. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύονται σε βραζιλιάνικο μπλογκ, είχε μόλις ξυπνήσει όταν είδε το τηλέφωνο να βγάζει καπνούς προκαλώντας μια «αφόρητη δυσοσμία».
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου