Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

H Foxconn σκοπεύει να επεκτείνει το εργοστάσιό της στην Zhengzhoy

Η Foxconn, μια εταιρία που έχει αναλάβει την κατασκευή μερικών προιόντων της Apple, έχει έλθει σε επαφή με τις κυβερνητικές αρχές της Κίνας και τα στελέχη της εταιρίας μας πληροφορούν ότι σύντομα η μονάδα του εργοαστασίου της στην πόλη Zhengzhou θα διπλασιαστεί, έπειτα από μια μεγάλη χρηματική επένδυση της τάξεως του 1.1 δις δολαρίων. Η επέκταση αυτή θα έχει ως άμεσο επακόλουθο την ημερήσια αύξηση στην παραγωγή των iPhones φτάνοντας τα 400.00 τεχμάχια επί καθημερινώς βάσεως. 

Εφόσον υλοποιηθεί αυτό το έργο της σχετική επέκτασης του εργοστασίου, αυτόματως η συγκεκριμένη μονάδα θα αποτελεί το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής smartphones στον κόσμο, ενώ η Foxconn θα επιτύχει αύξηση εσόδων για το 2012 που θα φτάσουν τα 20 δις δολάρια. Ακόμη, θα προστεθούν νέοι υπάλληλοι και θα ξεπεράσουν το σύνολο των 130.000 ανθρώπων που εργάζονται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο που βρίσκεται στην Zhengzhou. Η εταιρία με τα τελευταία της εμπορικά ανοίγματα στην ενδοχώρα, καταβάλλει προσπάθειες να μειώσει το κόστος εργασίας.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Foxconn απασχολεί περίπου 1,2 εκατομμύρια ανθρώπους, με τους περισσότερους από αυτούς να εργάζονται στην Ηπειρωτική Κίνα, ενώ η εταιρία διαθέτει επίσης, εργοστάσια στην Ευρώπη, την Κεντρική και Νότια Αμερική και στην Ινδία. Τέλος, η εταιρία αποτελεί έναν από τους βασικούς προμηθευτές της Apple και διατηρεί στενές επαφές μαζί της.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου