Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Analytics στο Youtube. Τώρα μπορείς να δεις ποιος βλέπει το video και το κανάλι σου

Όσοι φορτώνετε video στο κανάλι σας στο YouTube, θα δείτε πως έχετε πια την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το Insight για να βλέπετε analytics σε σχέση με το πού εμφανίζεται το βίντεό σας ή ποια είναι τα στοιχεία των επισκεπτών σας, τόσο στο ίδιο το βίντεο, όσο και γενικά στο κανάλι σας.

Τα στοιχεία που εμφανίζονται είναι ανάλογα με αυτά που φαίνονται στο Analytics, για όσους είναι εξοικειωμένοι με την διαδικασία. Δηλαδή: Τον αριθμό των επισκεπτών για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τον αριθμό των εγγεγραμμένων στο κανάλι σας και κατά πόσον έχει αλλάξει, τις αντιδράσεις των viewers (likes, dislikes κλπ) αλλά και τα πιο δημοφιλή βίντεο του καναλιού σας.

Άλλες πληροφορίες που έχετε για το κανάλι σας ή για το μεμονωμένο βίντεο που θα επιλέξετε είναι από ποια χώρα είχατε επισκέψεις, πώς επέλεξαν οι επισκέπτες σας να δουν το βίντεο ή το κανάλι σας, το φύλo τους, αλλά και ο browser που χρησιμοποιούν.

Ουσιαστικά θα μπορείτε εσείς να διαμορφώνετε τις αναφορές που επιθυμείτε, δημιουργώντας φίλτρα.

Θα μας πείτε… γιατί είναι χρήσιμο αυτό; Δείτε το infographic που ετοίμασε η Google για την χρήση των analytics και τα οφέλη σας απ’ αυτό.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM



ΠΗΓΗ: digitallife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου