Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

To Paypal Παρουσιάζει Την Εφαρμογή Του Στο Facebook

O μεγάλος πάροχος πληρωμών στο διαδίκτυο Paypal, παρουσίασε μια εφαρμογή το Facebook, που επιτρέπει τους χρήστες του Facebook να στέλνουν χρήματα στους φίλους τους. Αν τα χρήματα που στέλνετε προέρχονται από τον τραπεζικό σας λογαριασμό ή από το απόθεμα χρημάτων σας στο Paypal, δεν πάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Η εταιρία ανακοίνωσε λεπτομέρεις στο Blog της.

Η εφαρμογή με το απλό όνομα, Send Money (στείλε χρήματα) είναι ένας τρόπος του Paypal να δείξει καλή διάθεση για τις γιορτές. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να στείλετε χρήματα σα δώρο στους φίλους σας στο Faceboo. Μαζί με το δώρο περιλαμβάνεται και ένας προσωπικό ηλεκτρονικός χαιρετισμός που αναρτέιται στον τοίχο του Facebook του αποδέκτη των χρημάτων. Ο χαιρετισμός είναι πραιρετικός ενώ το προσωπικό μήνυμα και το ποσό του δώρου φαίνεται μόνο στους δύο της συναλλαγής.

Η χρήση του Facebook , μιας υπηρεσίας με 800 εκατομμύρια χρήστες, μοιάζει ένας καλός δρόμος για να αποκτήσει δημοδιότητα το Paypal. Για να μπορέσουν να λάβουν τα χρήματα οι αποδέκτες πρέπει είτε να έχουν, έιτε να δημιοουργοήσουν λογαριασμό στο Paypal. Έτσι για να παραλάβουν το δώρο , οι χρήστες που δίσταζαν να φτιάξουν λογαριασμό στο Paypal θα πρέπει να σκεφτούν την ιδέα να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Paypal. Έξυπνο.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου