Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Γύαλλινο Κάλλυμα Από To IFixit Δείχνει Το Εσωτερικό Του IPhone

To iFixit έχει παρουσιάσει ένα διαφανές γυάλινο κάλυμμα για το πίσω μέρος του iPhone 4S και iPhone 4 με το οποίο το εσωτερικό του τηλεφώνου τίθεται σε κοινή θέα.

Γιατί, όμως θα θέλατε να κάνετε κάτι τέτοιο; Επειδή φαίνεται πολύ cool! H Apple είναι γνωστή για τη σχολαστική προσοχή που δίνει στη λεπτομέρεια των προϊόντων που σχεδιάζει, και αυτό εκτείνεται πολύ πέρα από την εξωτερική όψη των συσκευών. Σίγουρα δεν είναι ένα προϊόν για τον καθένα, αλλά είναι ένας ωραίος τρόπος να ξεχωρίσει το iPhone σας από τον σωρό.

Σε εορτασμό του Cyber Monday, το iFixit προσφέρει στην ειδική εισαγωγική τιμή των $29,25 το κάλυμμα, το οποίο περιλαμβάνει το Κιτ Απελευθέρωσης (όπου επιτρέπει να αντικατασταθούν οι πολύ ειδικές βίδες με κοινές), ένα ειδικό σακουλάκι που απορροφά γρήγορα υγρά από το κινητό από πιθανές ακούσιες βουτιές σε νερό, και ένα προστατευτικό κάλυμμα οθόνης.

Η κανονική τιμή των παραπάνω είναι πάνω από $50, οπότε υπάρχει σημαντική μείωση. Επίσης, είναι διαθέσιμη και παραλλαγή για το iPhone 4, για να μην μείνουν δυσαρεστημένοι οι χρήστες της προηγούμενης γενιάς του iPhone. To iFixit λέει ότι το αποθέματα είναι περιορισμένα και το κάλυμμα θα συνεχίσει να πωλείται ανεξάρτητα για $29,95 μετά την εξάντληση τους.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου