Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

To Πρώτο Android G1 Κινητό Χακάρετε Με Ice Cream Sandwich [Βίντεο]

Σε μία από τις πιο επίδοξες και ανεπίσημες μεταφορές του πηγαίου κώδικα του Android 4.0, ο jcarrz1 από το XDA-Developers φόρουμ έχει αναρτήσει μία έκδοση του λειτουργικού για το T-Mobile G1. To πρώτο στον κόσμο Android κινητό μπορεί να τρέξει το λειτουργικό, συμπεριλαμβανομένων και όλων των εφαρμογών που τρέχουν σε βασικό επίπεδο και των περισσοτέρων χαρακτηριστικών του Android 4.0 που δεν σχετίζονται με συγκεκριμμένο hardware... 

Μόνο το bluetooth, η περιστροφή οθόνης και το WiFi δεν δουλεύουν μέχρι στιγμής στην HTC συσκευή.

Η εγκατάσταση ωστόσο δείχνει γιατί σταμάτησε η ανάπτυξη του λειτουργικό για το G1 στην έκδοση 1.5. Όλα τα επιπλέον γραφικά δουλεύουν αργά, ακόμα και η κινούμενη εικόνα του κλειδώματος. Επίσης η οθόνη ανάλυσης 320x480 είναι ένας επιπλέον περιορισμός καθώς πρέπει οι εφαρμογές να φορτώνονται σε οριζόντια διάταξη για να ταιριάζουν στην οθόνη.

Όταν κυκλοφορήσει επίσημα και σε άλλα κινητά εκτός από το Galaxy Nexus, το Android 4.0 κατά πάσα πιθανότητα θα απαιτείται επεξεργαστή στα 1GHz ή ταχύτερο και οθόνη ανάλυσης 480x800 και πάνω για σωστή απεικόνιση. Οι περισσότερες αναβαθμίσεις δεν θα γίνουν μέχρι πριν το 2012.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου