Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ta 10 Καλύτερα Δωρεάν Προγράμματα Αντιγράφων Ασφαλείας

Όταν εργαζόμαστε στα συστήματα μας, ένα πράγμα που μας απασχολεί διαρκώς είναι η ασφάλεια των δεδομένων μας. Το αντίγραφο ασφαλείας είναι τα σημαντικότερα πράγματα που χρειάζεται να κάνουμα αλλά διαρκώς το αναβάλλουμε φλερτάροντας συνεχώς με την καταστροφή.

Επειδή δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει η καταστροφή από κάποιον υιό ή από έναν χαλασμένο δίσκο που μπορούν να χαθούν όλα τα πολύτιμα δεδομένα, είναι σημαντικό να έχουμε τα αντίγραφα ασφαλείας έτοιμα. 

Παρακάτω είναι μια λίστα από τα 10 καλύτερα προγράμματα αντιγράφων ασφαλείας για Windows. (Πατήστε στο αντίστοιχο όνομα για να μεταφερθείτε στον ιστότοπο του προιόντος).


To SyncToy είναι μέρος του Microsoft Sync FrameWork , σας βοηθά να δημιουργήσετε μια από άκρο σε άκρο λύση για να συγχρονίσετε ατα δεδομένα σας. Το SyncToy 2.0 για Windows είναι διαθέσιμο δωρεάν και είναι εύκολο στην χρήση με παραμετροποίηση που σας βοηθά να αντιγράψετε, να μετακινήσετε και να διαγράψετε αρχεία μεταξύ φακέλων και υπολογιστών.




To SyncBack είναι freeware λογισμικό που βοηθά να συγχρονίζετε και να αντιγράφετε εύκολα τα αρχεία σας στον ίδιο δίσκο, σε διαφορετικό δίσκο ή αποθηκευτικό μέσο, σε FTP server στο δίκτυο ή σε αρχείο Zip.



To Vista BackupMill αντιγράφει τα αρχεία σας και τους φακέλους σας πολύ γρήγορα. Κάνει ασφαλή κρυπρογραφημένα (AES-256) αντίγραφα ασφαλείας των προσωπικών σας αρχείων. Μπορεί να αποθηκεύει σε δίσκους, συσκευές flash, FTP servers και υπολογιστές στο δίκτυο. To Vista BAckup Mill είναι σχεδιασμένο να εξοικονομεί χρόνο.



Με το Ace Backup μπορείτε να δημιουργήσετε backup των (εμπιστευτικών) δεδομένων σας σε υψηλό επίπεδο. Προσφέρει τοπικα και απομακρυσμένα αντίγραφα και επιτρέπει να κρυπτογραφείτε τα δεδομένα. Υποστηρίζει διαφορετικά επίπεδα συμπίεσης και κρυπτογράφησης. Όχι μόνο αυτό, υποστηρίζει και αυτόματο προγραμματισμό των αντιγράφων. Έχει ευκολόχρηστο περιβάλλον εργασίας.




5) Jaback

To Jaback είναι λογισμικό αυτοματοποίησης των αντιγράφων ασφαλείας που υπόσχεται να βελτιώσει την παραγωγικότητα. Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την ανατιγραφή των σημαντικών αρχείων και φακέλων. Το αντίγραφο δημιουργείται σε τυποποιημένη μορφή ZIP.




To Bonkey είναι ένα εύκολο στην χρήση σύστημα αντιγράφων ασφαλείας που έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί τα περισσότερα αποθηκευτικά μέσα, αλλά έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χρησιμοποιηθεί σε αποθηκευτικές λύσεις στο cloud όπως το Amazon S3 και το Rackspace CloudFiles για φθηνή αποθήκευση στο διαδίκτυο.Οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν τα αρχεία που θέλουν να αντιγράψουν, την συχνότητα, και που τον προορισμό. Είναι απλό. Το Bonkey λειτουργεί σε Windows και Mac OSX.




To Cobian Backup είναι ένα πολυ-νηματικό πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην αντιγραφή των αρχείων σας και των φακέλλων σε τελικό προορισμό στον ίδιο υπολογιστή ή στο δίκτυο.Χρησιμοποιώντας πολύ λίγες πηγές, το πρόγραμμα εκτελείται στο παρασκήνιο του συστήματος και ελέγχει το χρονικό πρόγραμμα αντιγραφής εκτελώντας το όταν χρειάζεται.



To Areca Backup είναι μια λύση ανοικτού κώδικα. Επιτρέπει να επιλέξετε τα αρχεία/φακέλους προς αντιγραφή και να θέσετε ενέργειες μετά την αντιγραφή.




To FBackup είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για προσωπική και εμπορική χρήση. Προστεύει τα πολύτιμα δεδομένα σε αντιγράφοντας τα αυτόματα σε USB/Firewire συσξευές, τοπικά ή στο δίκτυο. Τα αντίγραφα μπορεί να είναι συμπιεσμένα η σε ίδα μορφή με τα πρωτότυπα. To FBackup έχει απλό περιβάλλον και σας καθοδηγεί στην διαδικασία με έυκολο και γρήγορο τρόπο.




Δημιουργήστε γρήγορα και αξιόπιστα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας σε διάφορα αποθηκευτικά μέσα. Επίσης πάρτε και 5 GB αποθηκευτικό χώρο στο διαδίκτυο με δωρεάν άδεια χρήσης για πάντα. Το Comodo Backup ανιχνεύει αυτόματα και ομαδοποιεί τα έγγραφα, τις φωτογραφίες,την μουσική και τα βίντεο μπορείτε να τα αντιγράψετε με ένα κλικ.


GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου