Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Saints Row The Third (VIDEO)

Το Saints Row The Third κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες για PlayStation 3, Xbox360 και PC. Πρόκειται για "τρελό" που ήδη έχει εξασφαλίσει διθυραμβικές κριτικές, ενώ έχει βρεθεί στο στόχαστρο των υπερσυντηρητικών για το ύφος του. Και μόνο το τελευταίο είναι αρκετός λόγος για να του ρίξει κανείς μια ματιά...

Η υπόθεση του Saints Row εξελίσσεται σε δύο πόλεις και στον πόλεμο των συμμοριών και του υποκόσμου για τον έλεγχο των πόλεων αυτών. Οι Saints ντυμένοι στα μοβ είναι αυτή τη στιγμή η ισχυρότερη τοπική συμμορία και είναι η παράταξη με την οποία στρατεύονται και οι παίκτες του παιχνιδιού. Το Syndicate είναι ένα ευρωπαϊκής προέλευσης πανίσχυρο Συνδικάτο Εγκλήματος που έχει έρθει για να ελέγξει την περιοχή και ήδη έχει απόλυτο έλεγχο του Steelport.

Στο Saints Row υπάρχουν δεκάδες συμμορίες αλλά οι τρεις ισχυρότερες πέραν των Saints ελέγχονται από το Συνδικάτο. Επίσης υπάρχει η κυβερνητική δύναμη κρούσης STAG. Το Συνδικάτο αποτελείται από παλαιστές, cyberpunks και καλοντυμένους Ευρωπαίους. Η STAG είναι πάνοπλη και περιπολεί με Hoverjets, jet bikes και αεροσκάφη. Για να καταλάβουν το Steelport, οι Saints θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με όλες τις δυνάμεις και να συσπειρώσουν μαστροπούς, ληστές, γορίλες, μπράβους και ζόμπι στον αγώνα για κυριαρχία.

Πέρα από την έντονα γκανγκστερική υπόθεση και την βασική πλοκή πρέπει να σημειώσουμε ότι το Saints Row The Third διαθέτει Open World κόσμο, δηλαδή κόσμο στον οποίο μπορεί κανείς να περιπλανηθεί ελεύθερα και να αναλάβει εκατοντάδες, τελείως άσχετες με την υπόθεση, αποστολές ή να κάνει γενικά ό,τι του περάσει από το μυαλό.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM





ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου