Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Steve Ballmer, Είμαστε στην εποχή των Windows τώρα… και για πάντα!

Ο CEO της Microsoft Steve Ballmer (και προσωπικός φίλος του Bill Gates), εντυπωσίασε με τον λόγο του, για ακόμη μια φορά, κατά την διάρκεια ενός meeting των μετόχων της Microsoft στο Σιάτλ... 

Ο Ballmer είναι γνωστός για τον ενθουσιώδη λόγο του στις ομιλίες του, καθώς ο αυθορμητισμός του σε συνδυασμό με την αναλυτική σκέψη του εντυπωσιάζουν κάθε φορά τους επενδυτές.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Steve Ballmer ρωτήθηκε από έναν μέτοχο-επενδυτή της εταιρίας σχετικά με το μέλλον της, καθώς βρισκόμαστε σε μία μετά-PC εποχή επειδή ο κόσμος στρέφεται στις φορητές συσκευές Κινητά-Tablet και αφήνει τους υπολογιστές στην άκρη. Ο Ballmer απάντησε ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή Windows και θα παραμείνουμε. Επιπλέον, τόνισε την μεταφορά των Windows στις φορητές συσκευές, χάρη στα Windows 8, όπου θα μετατρέψουν κάθε PC σε Tablet, σε συσκευή ανάγνωσης και σε σημειωματάριο.

Διαβάστε την δήλωση στα Αγγλικά:
We are driving Windows down to the phone with Windows 8. Through the power of Windows, the PC will be a tablet machine, will be a reading machine, will be a note-taking machine.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου