Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Διέρρευσε κι άλλη Nokia συσκευή με Windows Phone

Η αρχή έγινε και η Nokia δε λέει να σταματήσει να παρουσιάζει νέα μοντέλα. Βέβαια, το παρόν θέμα αφορά σε διαρροή μιας Windows Phone συσκευής που παρά τον ανεπίσημο χαρακτήρα της μοιάζει να είναι έτοιμη για παρουσίαση.

Η ομάδα Nokia Developers ανέβασε στο κανάλι της ένα βίντεο που απεικονίζεται το εν λόγω κινητό. Μόλις το νέο διαδόθηκε, το βίντεο έγινε απόρρητο. Ωστόσο κάποιοι πρόλαβαν να κρατήσουν τα καρέ που φαίνεται ξεκάθαρα το νέο Nokia με Windows Phone. 

Πρόκειται για μια συσκευή αρκετά κομψή, η οποία ακολουθεί τις ίδιες γραμμές με το X3-02 της ίδιας εταιρείας. Διαθέτει μεγάλη (σε σχέση με τη συσκευή) οθόνη με τα Windows Phone buttons να είναι αφής. Τα τελευταία «εξαφανίζονται» όταν η οθόνη του τηλεφώνου δεν λειτουργεί, αφήνοντας έτσι μια υποψία ότι η Nokia μπορεί να ακολούθησε την ίδια τακτική με το Nokia N9, υιοθετώντας «εικονικά πλήκτρα». 

Κατά την άποψή μας αυτή η συσκευή πιθανότατα θα αποτελέσει μια οικονομική Windows Phone λύση. Το συμπέρασμα αυτό στηρίζεται στο design της συσκευής, αφού η Nokia το χρησιμοποίησε για ένα τηλέφωνο με S40 που τιμολογείται σχετικά χαμηλά.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM



ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου