Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Motorola Droid 4: Νέες spy photos για... τα μάτια σας μόνο

Σε περίπτωση που σας άρεσε το Motorola Droid RAZR αλλά θα θέλατε να έχει και QWERTY πληκτρολόγιο, τα νέα είναι ευχάριστα για εσάς... 

Το νέο Motorola Droid 4 θα ικανοποιήσει πλήρως την επιθυμία σας αυτή στο άμεσο μέλλον. Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία, ο τέταρτος διάδοχος της οικογένειας Droid περιλαμβάνει συρόμενο και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο, μέσα σε ένα λεπτό εξωτερικό περίβλημα τύπου RAZR. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των φωτογραφιών, πρόκειται για ένα από τα καλύτερης ποιότητας QWERTY πληκτρολόγια στην αγορά.

Όσον αφορά τις τεχνικές λεπτομέρειες, δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά μέχρι τώρα. Είναι σίγουρο ότι θα έχει οθόνη 4 ιντσών και ενσωματωμένη, μη αφαιρούμενη μπαταρία. Επίσης, θα είναι εφικτή η σύνδεση με LTE δίκτυα και η δυνατότητα σύνδεσης με τηλεοράσεις μέσω HDMI υποδοχής. Η κάμερα θα μπορεί να εγγράψει βίντεο HD ποιότητας, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα σε ποια ανάλυση, με πιο πιθανή τα 8.0 MPixels. Τέλος, είναι σίγουρο ότι θα έχει επεξεργαστή dual-core χωρίς όμως να ξέρουμε ποιον ακριβώς.

Στο θέμα software, συναντάμε το Android 2.3.5 Gingerbread, όπως και το MotoACTV UI. Πάντως, η Motorola έχει δείξει ότι ασχολείται αρκετά με τον τομέα update, γι’ αυτό περιμένουμε σύντομα μια αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich. Στο θέμα της οθόνης, όσοι περιμένουν να δουν την προηγμένη Super AMOLED του RAZR στο Droid 4 θα απογοητευτούν, καθώς όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η αντίθεση στο βαθύ μαύρο “δείχνει” περισσότερο LCD.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM




ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου