Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Επιβεβαιώθηκε το Metal Gear Solid 5

O Hideo Kojima, δημιουργός της σειρά Metal Gear Solid, επιβεβαίωσε ότι Metal Gear Solid 5 είναι στα σκαριά.

Σε συνέντευξή του στο Official PlayStation Magazine UK, που θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου, ο δημιουργός της σειράς Metal Gear Solid, Hideo Kojima, επιβεβαίωσε ότι οι εργασίες για το Metal Gear Solid 5 είναι σε εξέλιξη.

Πέρα από αυτή την αρκετά δελεαστική λεπτομέρεια όμως, τα υπόλοιπα θα πρέπει να περιμένουμε να τα μάθουμε όταν κυκλοφορήσει το περιοδικό, αν και η είδηση σαν είδηση δεν αποτελεί και κάποια ιδιαίτερη έκπληξη. Η σειρά Metal Gear Solid συνιστά ένα από τα πλέον σημαίνοντα, κερδοφόρα, και ισχυρότερα franchises των τελευταίων δύο δεκαετιών, και η πρόσφατη απελευθέρωση της Συλλογής HD είναι μια ακόμη απόδειξη της δημοτικότητας του τίτλου.

Στη συνέντευξη, ο Kojima σχολίασε επίσης το νέο Project Ogre, Metal Gear Solid Rising (το πρώτο παιχνίδι που ο Kojima MGS ούτε έγραψε ούτε σκηνοθέτησε), και πώς ο Snake έπρεπε να πεθάνει, αλλά τελικά πήρε μία «παράταση».

Όπως είπαμε και πριν τα νέα για το MGS5 δεν είναι συγκλονιστικά, ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που έχουμε απτά στοιχεία για τη νέα σειρά. Τώρα που γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι έρχεται νέα συνέχεια, γεννιούνται όμως άλλα ερωτήματα. Όπως το σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει, θα είναι αποκλειστικό για Playstation, εάν το παιχνίδι είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του, ή θα περιμένει την νέα γενιά κονσολών για να κάνει την εμφάνισή του;

Εν τω μεταξύ, αν είστε από τους οπαδούς του MGS, το Metal Gear Solid Collection HD είναι διαθέσιμο πλέον, και να έχετε και το νου σας για το MGS4 prequel, Metal Gear Solid Rising, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο σε PC, PS3 και Xbox 360 κάποια στιγμή στο 2012.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου