Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Lenovo ThinkPad X1, Με Διπλή Λειτουργία Windows Και Android

Οι Android ταμπλέτες της Lenovo δεν είναι αυτές ακριβώς που περιμέναμε, αλλά τα notebook της εταιρίας τα καταφέρνουν μια χαρά. Οπότε τι θα μπορούσε να κάνει ο κατασκευαστής; Να χωρέσει το Android στη σειρά τον Thinkpad φορητών, σύμφωνα με τα σχέδια της Lenovo που έχουν διαρρεύσει...

Αυτό είναι το ThinkPad X1 Hybrid, και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του μήνα, το οποίο παντρεύει την κομψή σειρά υπερφορητών της εταιρίας με μία "Άμεση Λειτουργία Πολυμέσων" που μοιάζει με το Android περιβάλλον των ταμπλετών που προσπαθεί να προωθήσει η Lenovo. Σύμφωνα με πηγές, η νέα λειτουργία προσφέρει άμεσα μπουτάρισμα και διπλασιάζει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μέχρι και 10 ώρες διαδικτυακής πλοήγησης, την ίδια διάρκεια που υποσχόταν το αρχικό X1 με την έξτρα προαιρετική μπαταρία.

Η ιδέα είναι παρόμοια με το Lenovo U1, που υποσχόταν να κάνει το ίδιο με την αφαιρούμενη οθόνη μετατρέποντας την σε Android ταμπλέτα ενώ σε κανονική λειτουργία ήταν ένας φορητός υπολογιστής με Windows. Βέβαια η ερώτηση εδώ είναι αν πρόκειται για ένα dual-boot μηχάνημα ή αν εναλλαγή μπορεί να γίνει στο φτερό.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου