Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Αρχίζει σύντομα η παραγωγή του iPad 3

Η πλέον πρόσφατη πληροφορία από την αγορά της Άπω Ανατολής έρχεται να συμφωνήσει με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την επόμενη έκδοση του iPad. Το ρεπορτάζ λέει ότι ηApple έχει ήδη παραλάβει ένα εκατομμύριο οθόνες από τη Samsung, την LG και τη Sharp και ο αριθμός αυτός αναμένεται να έχει διπλασιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Οι πληροφοριοδότες λένε ότι η τελική διαδικασία της συναρμολόγησης θα ξεκινήσει στις εγκαταστάσεις της Foxconn κάποια στιγμή μέσα στον Ιανουάριο.

Επισήμως, βέβαια, η Apple δε λέει κουβέντα, οπότε τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Είναι, όμως, τόσες πολλές οι πληροφορίες περί έναρξης των διαδικασιών, που θα είναι θαύμα αν δε δούμε νέο iPad μέχρι τις αρχές της άνοιξης.

Αυτό που ΔΕΝ έχουμε ξανακούσει είναι ότι η Apple παραλαμβάνει και οθόνες 7,85 ιντσών από την AU Optronics και την LG Display. Ακόμα κι αυτό είναι αλήθεια, δεν αποκλείεται η Apple να κάνει απλά κάποιες δοκιμές σε άλλα form factors. Θυμόμαστε τον μακαρίτη Steve Jobs να απορρίπτει μετά βδελυγμίας τα 7-ιντσα tablets, αλλά δε θα αποκλείσουμε τίποτα για τη νέα εποχή της Apple με τον Tim Cook στο τιμόνι.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: t3mag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου