Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

H Ταμπλέτα Amazon Εκατοντάδες Δολάρια Φτηνότερη Από Το IPad

Ο φημολογούμενος φονεύς του iPad, που είναι η επερχόμενη ταμπλέτα του Amazon, αναμένεται με αγωνία κάποια στιγμή κατά τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. Αλλά με την πρόσφατη αναπάντεχη μεγάλη επιτυχία της ταμπλέτας της HP TouchPad, όταν έπεσε στα $99, υπάρχει η πληροφορία ότι τo Amazon θα εισαγάγει τις νέες του ταμπλέτες σε μία παρόμοια χαμηλή τιμή, για να ενθουσιάσει τα πλήθη.

Σύμφωνα με αναφορά της εφημερίδας New York Post, πηγή του Amazon αποκάλυψε ότι η νέα ταμπλέτα θα πωλείται "για εκατοντάδες δολάρια λιγότερα" από το φτηνότερο iPad, το οποίο κοστίζει $499. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι θα πωλείται για $99, εντούτοις, θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα πωλείται γύρω στα $299. Αυτό μας ακούγεται ορθό, αν το Amazon σκοπεύει να ακολουθήσει την "οικονομική" οδό όπως έκαναν πρόσφατα άλλοι ανταγωνιστές του iPad όπως η Vizio, με την καινούργια της ταμπλέτα των 8 ιντσών.

Το Amazon είναι επίσης γνωστό για την ικανότητα του να πουλάει κάτω του κόστους, και να αναπληρώνει μετά από το πλήθος, και τα παρελκόμενα προιόντα του οικοσυστήματος. Οι δύο φημολογούμενες ταμπλέτες περιλαμβάνουν την 7 ιντσών "Coyote", και την κάπως ακριβότερη 10 ιντσών "Hollywood", η οποία αναμένεται να έχει τον τετραπύρινο επεξεργαστή Kal-El της NVIDIA. Προηγούμενες φήμες έθεταν τις τιμές στα $349 και $449 αντίστοιχα για τις δύο ταμπλέτες, αλλά το πρόσφατο μάθημα/πάθημα της HP και του TouchPad, ίσως αναγκάσουν το Amazon να γίνει πιο επιθετικό με τις τιμές του.

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου