Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων έγινε... πανοπλία από το Halo!

Ο Eric Smith από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ είναι ο πρωταγωνιστής μιας πονεμένης ιστορίας γεμάτη έρωτα, προδοσία και ...Halo. Πώς, όμως, φτάσαμε στο σημείο να έχουμε στο ίδιο κάδρο τις πολυτάραχες σχέσεις ανάμεσα στα δύο φύλα και μια σειρά παιχνιδιών για το Xbox 360;

Ο Eric επρόκειτο να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του και μάλιστα είχε αγοράσει και το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Πριν, όμως, προλάβει να γονατίσει και να της ζητήσει να γίνει γυναίκα του, η άκαρδη νεαρά τον ενημέρωσε ότι υπάρχει κάποιος άλλος στη ζωή της. Έτσι, το ειδύλλιο τελείωσε άδοξα.

Παρά το βαρύ χτύπημα της μοίρας, ο πληγωμένος Eric έσφιξε τα δόντια και αποφάσισε να κάνει κάτι για να νιώσει καλύτερα. Αντί, όμως, να αρχίσει έναν έκλυτο βίο με γυναίκες, αλκοόλ και/ή ναρκωτικά, αποφάσισε να επενδύσει στο πάθος του: το video game Halo.

Έτσι, πούλησε το δαχτυλίδι στο eBay και με χρήματα που πήρε ανέθεσε σε έναν σχεδιαστή τη δημιουργία μιας πανοπλίας Master Chief (ο ήρωας στα παιχνίδια Halo). Με τα υπόλοιπα χρήματα παρήγγειλε το κράνος από τις Φιλιππίνες και σε λίγο καιρό το über-geek κοστούμι ήταν έτοιμο.

Ο Eric έχει ήδη κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις σε events με θέμα τα video games και, όπως λέει, έχει πολλές επιτυχίες στο γυναικείο πληθυσμό. "Οι γκόμενες γουστάρουν τις πανοπλίες", λέει χαρακτηριστικά στο Reddit.

Δε γνωρίζουμε αν η ιστορία του είναι αληθινή, είναι βέβαιο όμως ότι θα δώσει πολλές ιδέες σε tech freaks με ραγισμένη καρδιά...
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου