Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

H Samsung Εγκαταλείπει Τα Σχέδια Αποκλεισμού Του IPhone 4S Στη Νότια Κόρεα

Η Samsung αποφάσισε να εγκαταλείψει την προσπάθεια ασφαλιστικών μέτρων κατά του iPhone 4S στη Νότια Κόρεα, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα The Chosun Ilbo.... 

Όπως αναφέρεται, η εταιρία σκέφτονταν "μέχρι την τελευταία στιγμή" αν τελικά θα καταθέσει την αγωγή, έχοντας κάνει ήδη παρόμοιες προσπάθειες στην Αυστραλία, Γαλλία, Ιταλία και Ιαπωνία. Το 4S κυκλοφόρησε στην Κορέα την Παρασκευή.

Η ξαφνική αλλαγή εκτιμάται ότι είναι μία κίνηση δημοσίων σχέσεων. "Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να κινήσουμε νομικές μάχες με την Apple μόνο στην παγκόσμια αγορά, αλλά όχι με σκοπό να κερδίσουμε περισσότερο μερίδιο αγοράς στην Κορέα", δήλωσε ανώτερο στέλεχος της Samsung. H Samsung είναι κυρίαρχη δύναμη στην πατρίδα της, όχι μόνο στα smartphone αλλά και σε πολλά άλλα προϊόντα, σε βαθμό που στηρίζει την οικονομία της χώρας. Ενώ μια απαγόρευση του iPhone 4S θα μπορούσε να στερεοποίηση το μερίδιο αγοράς της Samsung στην τοπική αγορά, θα μπορούσε όμως να δημιουργήσει αρνητική αντίδραση χειρότερη από οποιεσδήποτε απώλειες στις πωλήσεις.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου