Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

H HP Ανακοινώνει Την Slate 2 Windows 7 Ταμπλέτα

Η HP ανακοίνωσε μια αναβαθμισμένη έκδοση της γνωστής Window Slate PC ταμπλέτα, την Πέμπτη. Το HP Slate 2 βασίζεται στο αρχικό Slate της HP ανανεώνοντας τον επεξεργαστή, τον σκληρό δίσκο και προσθέτοντας το δημοφιλές λογισμικό πληκτρολογίου Swype...

Η HP επίσης έχει προσθέσει ένα TPM chip δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιήσουν το BitLocker για την κρυπτογράφηση των δίσκων. 

Η HP θα λανσάρει το Slate 2 με ένα Bluetooth πληκτρολόγιο dock και μία θήκη για την προστασία της ταμπλέτας. Το Slate 2 είναι σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση και ζυγίζει περίπου 700gr, ελαφρώς βαρύτερο από το ανταγωνιστικό iPad 2 της Apple. To HP Slate 2 Tablet PC διαθέτει μία 8,9 ινστών πολλαπλής αφής οθόνης και γραφίδα.

Η HP έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον επεξεργαστή της Intel Atom Z670 στα 1,5GHz με mSATA SSM τεχνολογία για γρήγορη εκκίνηση και υπόσχεται διάρκεια ζωής της μπαταρίας μέχρι έξι ώρες. Το Slate 2 θα ενσωματώνει δίσκο SSD 64GB. "Η HP είναι αφοσιωμένη στην αγορά των tablet PC και συνεχίζει να ακούει τους πελάτες της βελτιώνοντας το προϊόν με τον καλύτερο τρόπο για τις επιχειρηματικές τους ανάγκες", δήλωσε ο Dan Forlenza αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής για την Εμπορική Διαχείριση του τμήματος Πληροφορικής της HP. "To HP Slate περιλαμβάνει το σωστό μείγμα πλούσιων χαρακτηριστικών, υποστήριξη για ειδικά προσαρμοσμένες εφαρμογές, ασφάλεια και συνδεσιμότητα που απαιτείται για τις σημερινές καθημερινές ανάγκες στο επαγγελματικό περιβάλλον".
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου