Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η Google λανσάρει App Αναζήτησης για iPad – Με λειτουργία παρόμοια με τη Siri- (βίντεο)

Η Google παρουσίασε την τελευταία έκδοση της δωρεάν εφαρμογής αναζήτησης της για το iPad, καθιστώντας την αναζήτηση στην ταμπλέτα της Apple, πιο γρήγορη και πιο έξυπνη.

Το σχετικό, με την εφαρμογή της Google, βίντεο από το YouTube παρακάτω, τονίζει μερικά από τα βασικά νέα χαρακτηριστικά της δωρεάν εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων ενός εύκολου τρόπου να συστήσουμε και να μοιραστούμε περιεχόμενο στο Google+, φωνητικής αναζήτησης -το παρόμοιο χαρακτηριστικό με την Siri που λέγαμε- και του Google Instant, το οποίο εμφανίζει αποτελέσματα κατά την δακτυλογράφηση, δίχως να χρειαστεί να πατηθεί το κουμπί «αναζήτηση».

«Θα παρατηρήσετε ότι η αναζήτηση είναι ταχύτερη και πιο διαδραστική από το πρώτο κιόλας πάτημα ενός πλήκτρου», δήλωσε ο Daniel Fish, Μηχανικός Λογισμικού για την εφαρμογή αναζήτησης Google, στο Google Mobile Blog.

Η app -διαθέσιμη για iPads με iOS 4.0 και πάνω- περιλαμβάνει επίσης έναν καινοτόμο τρόπο εξέτασης των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Οι νέες σελίδες προστίθενται με ένα slide-in παράθυρο, επιτρέποντας έτσι μία πιο άμεση και ευκολότερη περιήγηση στα αποτελέσματα.

Η αναβαθμισμένη εφαρμογή καθιστά την επανεξέταση προηγούμενων ιστοσελίδων μία ακούραστη διαδικασία, με δυνατότητα «Visual Search History». Παράλληλα έχει βελτιστοποιηθεί και η αναζήτηση φωτογραφιών, έτσι με το άγγιγμα μίας φωτογραφίας εμφανίζεται ένα καρουζέλ το οποίο επιτρέπει την περιπλάνησή σας σε άλλες φωτογραφίες.

Τώρα όσον αφορά την λειτουργία που αναφέραμε και η οποία μοιάζει στην Siri, πρακτικά πρόκειται για μία δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης που παρακάμπτει την δακτυλογράφηση των όρων προς αναζήτηση.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου