Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Φήμες: Νέος πανίσχυρος επεξεργαστής για το Galaxy S III;

Μεγάλο ενθουσιασμό σκορπίζουν στους λάτρεις της οικογένειας των SG1-SG2 μοντέλων της Samsung τις τελευταίες ώρες, πληροφορίες που αναρτήθηκαν στην σελίδα Kernel Git, σύμφωνα με τις οποίες, η κορεατική εταιρία σκοπεύει να εφοδιάσει το επερχόμενο Galaxy S III με νέο quad-core επεξεργαστή της σειράς Exynos! Μια συσκευή που θα μπορέσει να σταθεί ισάξια απέναντι σε έναν φορητό H/Y. 

Η εταιρία ήδη δοκιμάζει τον νέο επεξεργαστή Exynos 4412 (SoC - System on Chip) ο οποίος βασίζεται στην αρχιτεκτονική προτύπου ARM Cortex A9 με τέσσερις πυρήνες. Η ταχύτητά του είναι παρόμοια με αυτή του Exynos 4212 που φτάνει το 1.5GHz και σύμφωνα με τα λεγόμενα της Samsung, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2012. Το νέο τσιπ θα ενσωματωθεί σε αρκετές συσκευές και μάλλον θα εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του, ώστε να αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί στο «χέρι» της Samsung, για να μπορέσει να ανταγωνιστεί την Nvidia με την νέα σειρά Tegra 3.

Η κορεατική εταιρία πάντως φαίνεται ότι εργάζεται και για την κατασκευή της μεθεπόμενης γενιάς Exynos η οποία θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική ARM Cortex A15 και θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα τεχνολογίας LTE σχεδόν αποκλειστικά.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου