Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Προβλήματα σχετικά με τον ήχο για τους Ευρωπαίους ιδιοκτήτες του Galaxy Nexus (βίντεο)

Η νέα ναυαρχίδα της Samsung, το smartphone Galaxy Nexus, άρχισε να «μπάζει» νερά κατά το ξεκίνημα της όπως όλα δείχνουν.

Η ατυχία με το παράξενο ROM που είχε κάνει την εμφάνισή του πριν λίγες μέρες και αποδείχθηκε μεμονωμένο περιστατικό -κατά λάθος είχαν αποστείλει ένα developer τηλέφωνο αντί για ένα κανονικό-, φαίνεται ότι συνεχίζει. Τα διάφορα forum βρίθουν με ένα πρόβλημα που φαίνεται να είναι κατά πολύ σοβαρότερο.

Σύμφωνα λοιπόν με τους χρήστες, η ρύθμιση έντασης ήχου φαίνεται να έχει «αυτόνομες» διαθέσεις και από mute να εκτοξεύεται σε full ήχο, ενώ και όλα τα ενδιάμεσα επίπεδα ήχουν κάνουν και αυτά παιχνίδι. Το πρόβλημα μέχρι στιγμής φαίνεται ότι παρατηρείται στις συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και χρησιμοποιούν την GSM 900MHz μπάντα.

Η επιδείνωσή του παρουσιάζεται όταν το κυψελοειδές μόντεμ, προσπαθεί για καλύτερο σήμα σε περιοχές με χαμηλής εμβέλειας ή κατά την εναλλαγή από 2G σε 3G συνδέσεις. Μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο XDA Developers forum υποδεικνύει ότι περίπου το 60% των ιδιοκτητών έχουν αντιμετωπίσει το εν λόγω ζήτημα. Παρακολουθήστε το βίντεο στο οποίο Υπάρχει ένα βίντεο μετά το διάλειμμα, πλήρης, με απογοήτευσε παιδί στο παρασκήνιο υποκλοπών ο μπαμπάς του για τις απαντήσεις.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου