Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Το Facebook αναβαθμίζει τoν uploader φωτογραφιών του (και «φέρνει» λίγο στου Google +)

Το Facebook ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα τις βελτιώσεις, που έχει ετοιμάσει για τον μεταφορτωτή φωτογραφιών του, στους 850 εκατομμύρια χρήστες τους.

Φέροντας πολλές ομοιότητες με την αντίστοιχη υπηρεσία του Google +, το Facebook, υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες θα μεταφορτώνονται πολύ γρηγορότερα από πριν, ενώ όπως ακριβώς και με το Google +, οι χρήστες δεν θα χρειάζεται να περιμένουν να μεταφορτωθούν όλες οι εικόνες τους για να μπορέσουν να τις δουν.

Επίσης, όπως το Google +, ο ενημερωμένος uploader του Facebook επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν την επεξεργασία των φωτογραφιών, ενώ η μεταφόρτωση των υπολοίπων βρίσκεται σε εξέλιξη. Τέλος θα μπορούν και πάλι να ελέγξουν το φωτογραφικό άλμπουμ προτού το δημοσιεύσουν, με την έννοια ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με αυτήν την υπηρεσία.

Αυτή η ενημέρωση αποτελεί και την πιο πρόσφατη μιας σειράς ενημερώσεων του Facebook σχετικών με το σύστημα φωτογραφιών του. Τον Αύγουστο το κοινωνικό δίκτυο διπλασίασε το μέγεθος των εικόνων που μπορούσε να μεταφορτωθεί σε 720px/960px και εισήγαγε μία γρήγορη διαδικασία μεταφόρτωσης.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM



ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου