Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Δημοσιογράφος Του CNET Λέει Πως Παρατάει Το IPhone Αφού Χρησιμοποίησε Το Nokia Lumia 800

Έχουμε δει το Windows Phone να κερδίζει πολλούς δημοσιογράφους στο παρελθόν. Ο τελευταίος στην σειρά είναι ο Rivh Trenholm από το CNET UK που χρησιμοποίησε το Nokia Lumia 800 για λίγο και τώρα αντικαθιστά το iPhone του . Ορίστε τι λέει:

"...Το Windows Phone πετυχαίνει το τέλειο ανάμεσα στα δύο. Το κομψό, αναγνωρίσιμο και καινοτόμο περιβάλλον με τα ενεργά πλακίδια είναι εύχρηστο σαν παιχνίδι, ξεπερνλωντας το κάποτε επαναστατικό περιβάλλον της Apple. Kαι από την άλλη πλευρά, τα εργαλεία και τα δυναμικά πλακίδια δίνουν ευελιξία που μοιάζει στο Android.

Είναι ακαταμάχητο, και για αυτό δεν πρόκειται να αντικαταστήχω το Nokia Lumia 800 για ένα iPhone σύντομα.

Όχι, η Apple πρέπει να κάνει περισσότερα εκτός από την αντιγραφή του συστήματος ειδοποιήσεων του Android για να με δελεάσει να επιστρέψω στο ξεπερασμένο περιβάλλον. Χωρίς εργαλεία? Να πρέπει να θυθιστείς στα μενού για απλές ενέργειες όπως να κλείσεις το Wi-Fi? Τι άλλο. Το iTunes? Σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλουμε.

Φυσικά, δεν λέω πως το Windows Phone είναι τέλειο. Οι διαθέσιμες εφαρμογές είναι σαν στάσιμα νερά. Μόνο η άφιξη του Spotify στην αγορά με έκανε να αλλάξω, και είναι η πρώτη εφαρμογή που κατεβάζω σε κάθε τηλέφωνο. Και ακόμη δεν συνήθισα το ότι κάθε φορά που ζουμάρεις στον χάρτη γυρνάει σε προβολή δορυφόρου.

Αλλά λατρεύω το πως οι οδηγίες σου λένες αν έφτασες σε κάποιον δρόμο, ή αν τον πέρασες. Λατρεύω όταν υπάρχει πρόβλημα σε κάποιο μύνημα κειμένου, η χαμογελαστή φατσούλα γίνεται λυπημένη. Και λατρεύω περισσότερο τα μεγάλα πολύχρωμα πλακίδια. Γιατί όταν κοιτάς σε ενα εργαλείο εκατό φορές την ημέρα πρέπει να σε κάνει να χαμογελάς κάθε φορά, όχι να θς να το πετάξεις στον τοίχο (η μοίρα του τελευταίου iPhone που είχα)

Δεν το πιστεύω. Έγινα οπαδός των Windows τώρα."

Μπορείτε να διαβάσετε στα Αγγλικά την πλήρη έκθεση για τα iPhone, Android και Windows Phone.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: dailytech.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου