Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

BlackBerry: Ανακοινώθηκαν επίσημα τα Bold 9790 και Curve 9380

Έπειτα από μια σειρά διαρροών, η κατασκευάστρια εταιρία κινητών τηλεφώνων RIM (Research in Motion), είναι έτοιμη και ανακοινώνει επίσημα δύο νέα smartphones που έρχονται σύντομα στην αγορά, το Bold Curve 9790 και 9380... 


Και οι δύο συσκευές θα χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα BlackBerry OS 7 με ενσωματωμένο το πρόσφατο πρόγραμμα περιήγησης, ενώ θα υποστηρίζεται η τεχνολογία NFC. Φυσικά δεν θα παραλειφθεί η εγκατάσταση του BlackBerry Messenger που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους χρήστες. 

Η RIM εφοδιάζει και τα δύο μοντέλα με το Documents to Go Premium, προσφέροντας μια εξτρά προστασία για backup και ένα ανώτερο επίπεδο ασφαλείας, διαχωρίζοντας κατάλληλα μέσω ενός firewall, τα εταιρικά από τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη.

Αν και δεν δόθηκαν προς την διάθεση του κοινού τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, βάσει των όσων γνωρίζουμε, αναμένουμε το Bold 9790 με οθόνη αφής 2.44 ιντσών ανάλυσης 360x480,σε συνδυασμό με ένα πληκτρολόγιο τύπου QWERTY, θυμίζοντας σχεδιαστικά το BlackBerry Torch 9850. O επεξεργαστής που περιλαμβάνεται στην συσκευή, είναι χρονισμένος στο 1GHz με ενσωματωμένη μνήμη 8GB και υποδοχή για κάρτα microSD, ενώ περιμένουμε να διαθέτει κάμερα 5MP. To full touch Curve 9380 έχει οθόνη αφής τύπου capacitive με διαγώνιο 3.2 ιντσών ανάλυσης 480x360 pixels, κάμερα 5MP και όπως φημολογείται ο επεξεργαστής του θα είναι στα 800Mhz με αποθηκευτικό χώρο 1GB. 

Παρόλο που η RIM δεν θέλησε να ανακοινώσει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας ή την τιμολόγηση για τα δύο νέα επερχόμενα smartphones, εκείνο που εικάζεται από πολλούς είναι πως εντός των επόμενων εβδομάδων, θα ξεκινήσει η επίσημη διάθεσή τους και θα εμφανίζονται στα ράφια αρκετών καταστημάτων.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM






ΠΗΓΗ: myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου