Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Black Friday για την Apple παγκοσμίως στις 25 Νοεμβρίου

Η επόμενη Παρασκευή της ημέρας των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ είναι η γνωστή BlackFriday, η οποία φέτος πέφτει στις 25 Νοεμβρίου και μας ενδιαφέρει μιας και είναι ημέρα σημαντικών εκπτώσεων και προσφορών.

Παραδοσιακά, την ημέρα αυτή, τα καταστήματα ανοίγουν από τα χαράματα προσφέροντας εξαιρετικές προσφορές σε όσους βρίσκονται στην αρχή της ουράς. Η Apple δεν θα αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα αυτό και όπως και πέρυσι προσέθεσε ένα teaser banner στο online store της:

"Βάλτε υπενθύμιση στα ημερολόγιά σας και επισκεφτείτε το Apple OnlineStore για το ειδικό αυτό γεγονός της μίας ημέρας. Θα βρείτε μοναδικές προσφορές για δώρα iPad, iPod και Mac."

Το banner αυτό μπορεί κάποιος να το βρει σε κάποια από τα διεθνή καταστήματα της Apple ανά τον κόσμο, όπως σε αυτό της Αυστραλίας και της Ιταλίας, αλλά όχι και σε αυτό των ΗΠΑ, ακόμα.

Βέβαια, προτού σπεύσετε να πανηγυρίσετε, θυμηθείτε πως οι εκπτώσεις τηςApple είναι σχετικά μικρές σε σύγκριση με εκείνες που προσφέρουν τα κανονικά καταστήματα ηλεκτρονικών και υπολογιστών.

Από την άλλη, το πλεονέκτημα είναι πως οι προσφορές διαρκούν όλη την ημέρα, και βέβαια δεν θα χρειαστεί να σηκωθείτε νωρίς και να στηθείτε περιμένοντας στις ατελείωτες ουρές ενός φυσικού καταστήματος.

Εάν πάλι ταξιδέψετε στο εξωτερικό, μπορείτε να έχετε την εμπειρία αυτή αποκτώντας τη συσκευή iPod, iPad ή Mac την ίδια μέρα που θα την αγοράσετε, με την ίδια ακριβώς έκπτωση που θα βρείτε και online.

Όπως ακριβώς και πέρυσι, η Apple δεν προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Εάν παρόλα αυτά, τσεκάρετε τις περυσινές προσφορές μπορείτε να αποκτήσετε μια άποψη για το τι περίπου θα πρέπει να περιμένετε από την Apple φέτος:
  • iMac: $101 για όλα τα μοντέλα
  • MacBook Pro: $101 για όλα τα μοντέλα
  • MacBook Air: $101 για όλα τα μοντέλα
  • iPod Nano: $11 έκπτωση για τα 8GB, $21 έκπτωση για τα 16GB
  • iPad: $41 για όλα τα μοντέλα
  • iPod touch: $21-$41 αναλόγως το μοντέλο

Το πιθανότερο είναι πως η Apple θα προσφέρει την ίδια ποικιλίαπροσφορών στις iDevices και φέτος, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε τηνBlack Friday για να βεβαιωθούμε.

Εάν δεν είστε οπαδοί των πρωινών ξυπνημάτων και των ουρών (δεν συζητάμε για την Ελλάδα), το καλύτερο θα ήταν να τσεκάρετε τις onlineπροσφορές της Black Friday και τα αποτελέσματα μπορεί να σας εκπλήξουν.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: pcw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου