Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Apple, Την επόμενη βδομάδα το iOS 5.0.2, στα σκαριά το 5.1


Σύμφωνα με αναφορές, η Apple εργάζεται σκληρά για την περαιτέρω βελτιώση στον τομέα της αυτονομίας, μετά το πρόβλημα που εμφάνισαν iPhone 4 και 4S κατά την κυκλοφορία της iOS 5 και 5.0.1. Επιπλέον, αναπτύσει την iOS 5.1 που θα φέρει βελτιώσεις στο Siri.

Πιο συγκεκριμένα, το γερμανικό site Macerkopf αναφέρει:


iOS 5.0.2 coming very soon, solving the battery bugs. Should arrive before the end of next week. Apple is working hard on the update. In addition Apple ist working on the first big iOS 5 Update (iOS 5.1), bringing some siri-extensions. Also the Siri hardware-control is in work “take a picture”, “make a video”, “switch on/off WiFi”, “switch on/off BT” and more.

Βέβαια, παρά τα όσα αναφέρονται παραπάνω, δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια Beta έκδοση της 5.0.2, αλλά υπάρχει ακόμα καιρός, μιας και η 5.0.1 ήταν σε beta φάση μόλις μια εβδομάδα πριν την κυκλοφορία της.

Όσον αφορά το update που θα βελτιώσει το Siri, όλα δείχνουν οτί η κυκλοφορία της αναβάθμισης θα γίνει προς τα τέλη του 2011-αρχές του 2012 και εκτός απο εντολές για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Wifi, Bluetooth κλπ, θα δώσει τη δυνατότητα στο Siri για τοπικές αναζητήσεις δρόμων, πληροφοριών κλπ για χώρες εκτος H.Π.Α.

Παρόλο που οι αναφορές αυτές συνάδουν με την ατζέντα της Apple, πρέπει να αντιμετωπιστούν με σκεπτικισμό, καθώς το εν λόγω site στο παρελθόν πολύ λίγες φορές είχε πληροφορίες για τα σχέδια της Apple.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου