Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Η Apple προμηθεύεται οθόνες 4 ιντσών από Hitachi και Sony για μία συσκευή iOS 2012

Με το iPhone 4S να έχει πλέον κάνει την εμφάνισή του, δεν θέλει και κάποια ιδιαίτερη λογική, για να συμπεράνουμε ότι οι μηχανικοί της Apple, έχουν πλέον επικεντρώσει τις δυνάμεις του πάνω στον σχεδιασμό και την κατασκευή του iPhone 5. 

Θα μπορούσε, όμως, οι διάφορες εκθέσεις της εταιρείας σχετικά με την παραλαβή οθονών 4-ιντσών LCD από Hitachi και Sony να συνδέονται με αυτό;

Τα μαντάτα φέρνει το macotakara.jp (μέσω AppleInsider), το οποίο επικαλείται πηγές στην εφοδιαστική αλυσίδας της Apple στην Άπω Ανατολής. Οι υποτιθέμενες προμήθειες προέρχονται από την Hitachi Displays Ltd και τη Sony Mobile Display Corportaion για την κατασκευή μίας ανώνυμης συσκευής iOS που πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της το 2012. Τις Hitachi και Sony αναμένεται, να συντροφεύσει και η Toshiba Mobile Display Co. την άνοιξη του 2012, μιας και θα σχηματίσουν την Japan Display.

Λαμβάνοντας υπόψη το χρονοδιάγραμμα και τις προηγούμενες φήμες για το iPhone 5 να διαθέτει μία 4-ιντσών οθόνη, το νέας γενιάς κινητό τηλέφωνο της Apple φαίνεται τελικά αρκετά πιθανό να αποκτήσει τελικά μία 4-ιντσών LCD.
GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM

ΠΗΓΗ: proho.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου